Americký rýžový puding s jahodami

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
9 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
3 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži zalijeme mlékem se špetkou soli a uvaříme kaši. Přidáme máslo, cukr a vanilku. Želatinu namočíme do 1/8 l studené vody, rozředíme ji 1/8 l horké vody a vymačkáme. Vmícháme ji do kaše a necháme vychladnout. Poté přidáme ušlehanou smetanu.
  • 2
    Rýžovou hmotou naplníme vodou vypláchnutou formu a uložíme k ledu. Vychladlý puding vyklopíme a podáváme s jahodami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.