Ananas v salátu se směsí zeleniny

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Obě čekanky rozebereme a nakrájíme na větší kousky. Dýni a celer nakrájíme na plátky a orestujeme cca 8min doměkka na 20ml rozpáleného oleje. Růžičky brokolice podusíme na páře.
  • 2
    Ananas nakrájíme na trojúhleníčky.
  • 3
    Na zálivku rozmixujeme 50g ananasu se zbytkem oleje a špetkou soli.
  • 4
    V salátové míse promícháme syrovou i vařenou zeleninu s ananasem, ochutíme zálivkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.