Ananasovo-vepřový špíz
69 min.
Ingredience
- 200gramůSlanina vepřová
- 6mililitrůTabasco
- 1špetkaSůl
- 500gramůVepřová pečeně
- 300gramůAnanas
- 30mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
687 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
60 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
10 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Maso pokrájíme na kostičky o rozměrech 3 x 3 cm, osolíme, slaninu pokrájíme na plátky o síle 1 cm.
- 2Ananas zbavíme slupky, nakrájíme na kolečka a tři z nich rozkrájíme na menší kousky.
- 3Olej smícháme s tabascem, do vzniklé marinády vložíme pokrájené maso a 30 minut marinujeme.
- 4Na špízovací jehly napichujeme střídavě maso, slaninu a ananas.
- 5Grilujeme 9 minut nad rozžhaveným uhlím.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.