Ananasový puding se šlehačkou

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
21 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr prosejeme, smícháme se žloutky a vanilkou a třeme cca 20 minut. Za stálého míchání přidáme ananasovou šťávu, strouhané mandle a najemno nasekanou polovinu ananasu. Nakonec vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků a strouhanku.
  • 2
    Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané formy a vaříme v páře cca 60 minut. Hotový puding necháme vychladnout, vyklopíme, dozdobíme ušlehanou smetanou, zbytkem ananasu, který předem nakrájíme, a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
jelito
čt 8. 10. 2015
Ananasový puding se šlehačkou
Dobré