Ananasový salát s vepřovým masem
20 min.
Ingredience
- 2lžíceMléko kokosové
- 2lžíceJogurt bílý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1kusChilli paprička
- 250gramůAnanas
- 2kusyCibulka jarní
- 200gramůRajčata Cherry
- 1špetkaKoriandr mletý
- 250gramůVepřová kýta
- 1lžičkaOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
22 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Ananas oloupeme a nakrájíme na kousky. Rajčata omyjeme, rozkrájíme na čtvrtky, omyté jarní cibulky pokrájíme na tenká kolečka.
- 2V mísce metlou smícháme kokosové mléko, jogurt a citronovou šťávu, podle chuti opepříme, osolíme, přimícháme omytou a jemně nakrájenou chilli papričku. K této omáčce přidáme krájený ananas, rajčata a cibulky, vše důkladně promícháme.
- 3Vepřové maso myjeme, osušíme, pokrájíme na kousky, opepříme. V pánvi rozehřejeme trochu oleje, maso na něm za stálého míchání prudce opékáme 5 minut ze všech stran. Upečené maso osolíme, na servírovacím talíři posypeme koriandrem. Podáváme s ananasovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.