Ančovičková omáčka

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
498 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle orestujeme najemno nasekanou cibulku. K cibulce přimícháme nasekané ančovičky a promícháme. Hned zalijeme hovězím vývarem a vinným octem. Na mírném plameni povaříme 20 minut.
  • 2
    Nakonec promícháme s nasekanými bylinkami, smetanou a základní světlou omáčkou. Dle chuti osolíme a opepříme. Jakmile se chutě spojí, sundáme z tepla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.