Ančovičková pizza s olivami
25 min.
Ingredience
- 130gramůRajčata Cherry
- 30gramůSalám Vysočina
- 15gramůOlivy černé
- 50gramůAnčovičky konzervované
- 6gramůOregano čerstvé
- 40gramůMozzarella
- 150gramůKorpus na pizzu
- 90mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
150 mg
Postup přípravy
- 1Cherry rajčata omyjeme a pokrájíme na poloviny, olivy taktéž rozpůlíme. Ančovičky necháme dobře okapat, poté nahrubo nasekáme. Oregano omyjeme a nakrájíme na drobné kousky. Mozzarellu nakrájíme na plátky.
- 2Korpus potřeme rajčatovým protlakem. Na potřený korpus dáme plátky salámu, rajčata, olivy, ančovičky a mozzarellu. Posypeme oreganem a dáme péct do trouby na 15 minut při 230°C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.