Ančovičkové máslo
20 min.
Ingredience
- 30gramůAnčovičky konzervované
- 150gramůMáslo čerstvé
- 4kusyVejce slepičí
- 2stroužkyČesnek
- 40gramůPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
38 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
303 mg
Cukr
657 mg
Postup přípravy
- 1Okapané ančovičky opláchneme, najemno nasekáme. Česnek prolisujeme. Vejce oloupeme a stejně jako pažitku je nasekáme najemno. Vše v menší misce promícháme, přidáme změklé máslo a vše dokonale vyšleháme.
- 2Toto máslo je vynikající na tmavém chlebu, posypané tenkými kroužky cibule.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.