Ančovičkový dip
10 min.
Ingredience
- 100gramůŠalotka
- 10gramůMáslo čerstvé
- 200gramůAnčovičky konzervované
- 50mililitrůOlej olivový
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 10gramůCitronová kůra
- 40gramůPetržel - nať
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
751 mg
Cukr
357 mg
Postup přípravy
- 1Nasekanou šalotku a česnek rychle osmažíme v rozpáleném másle.
- 2Ančovičky osušíme a se zbývajícími přísadami rozmixujeme na jemnou omáčku. Vše promícháme a nakonec vmícháme nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.