Andaluská vepřová panenka

16 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
141 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou panenku očistíme a omyjeme.
  • 2
    Ostatní ingredience smícháme v míse a utřeme na pastu. Pastou potřeme panenku a necháme do druhého dne proležet v chladničce.
  • 3
    Panenku nakrájíme na filety a na rozpálené teflonové pánvi je smažíme po každé straně asi 3 minuty.
  • 4
    Podáváme s dílky citronu a zeleninou připravenou v páře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.