Andaluzský salát
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusOkurka salátová
- 4kusyRajčata
- 2lžíceOlej stolní
- 1lžičkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
83 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Rajčata omyjeme, oloupeme a spolu s okurkami a oloupanou cibulí je nakrájíme na plátky. Vložíme do salátové mísy.
- 2Zeleninu zalijeme zálivkou z oleje, octa, vody, cukru a utřeného česneku se solí.
- 3Salát podáváme jako doplněk k různým pokrmům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.