Anežka-polévka
0 min.
Ingredience
- 100gramůZelenina kořenová
- 50gramůAnglická slanina
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPolévkové koření
- 500gramůKráličí maso
- 1litrHovězí vývar základní
- 20gramůMáslo čerstvé
- 0,5decilitrStará myslivecká
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1203 kcal
Bílkoviny
130 g
Tuky
67 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Vápník
4 g
Postup přípravy
- 1Na slanině nebo bůčku podusíme králíka, podléváme vývarem.
- 2Hotové maso vykostíme, nakrájíme, přidáme do vývaru a povaříme
- 3s kořením, přidáme mysliveckou a kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.