Anglická omáčka s vejci
20 min.
Ingredience
- 700mililitrůBešamel
- 100mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 4kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
380 mg
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1V hrnci rozehřejeme bešamelovou omáčku, je-li příliš hustá, naředíme ji smetanou.
- 2Horkou bešamelovou omáčku ochutíme pepřem, solí a citronovou šťávou podle chuti. Lze i vynechat. Uvařená, na kostičky nakrájená vejce vmícháme do omáčky a prohřejeme.
- 3Podáváme nejlépe k rybám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.