Anglická svíčková

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
14 g
Vláknina
27 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou opláchneme, odblaníme, osolíme, opepříme a potřeme částí oleje. Necháme asi hodinu odležet v chladu.
  • 2
    Potom svíčkovou na zbylém oleji opečeme, vložíme do horké trouby a pečeme asi 20-30 minut. Během pečení maso obracíme a dbáme, aby se tuk s výpekem nepřipálily.
  • 3
    Svíčková musí mít na řezu růžovou barvu.
  • 4
    Upečenou svíčkovou vyjmeme, šťávu procedíme, zastříkneme vývarem a krátce povaříme.
  • 5
    Nakonec podle potřeby přisolíme, šťávu přecedíme, zjemníme máslem a ještě povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.