Anglická vajíčka

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
31 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme máslo, položíme na něj dva tenké plátky anglické slaniny a osmahneme. Poté je vyndáme z pánve i s tukem, kterým pomažeme plech. Položíme na něj opečené plátky slaniny, rozklepneme na ně dvě vejce a dáme zapéct do trouby. Pečeme v předehřáté troubě 5 minut.
  • 2
    Toastový chléb opečeme v topinkovači, vejce z trouby vyndáme a každé vejce s jedním kouskem slaniny položíme na chléb a ořízneme podle tvaru chleba. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Podáváme jako snídani nebo jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.