Anglický zelný salát

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
16 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí očistíme, zbavíme košťálu a nakrájíme na čtvrtky. Omyjeme je pod tekoucí vodou, po okapání nakrájíme na jemné proužky.
  • 2
    Oloupanou mrkev nahrubo nastrouháme a promícháme se zelím.
  • 3
    Smícháme jogurt, majonézu, víno, citronovou šťávu, sůl a pepř. Zálivku nalijeme na salát a necháme v chladu uležet.
  • 4
    Salát podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.