Antilský acassan
85 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2špetkySkořice mletá
- 24mililitrůSirup cukrový
- 1000mililitrůMléko polotučné
- 300gramůKukuřice
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
12 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
60 mg
Cukr
272 mg
Postup přípravy
- 1Kukuřici spaříme vařící vodou a poté rozdrtíme v hmoždíři na těsto.
- 2Naředíme trochou vody a takto vyrobenou kaši protlačíme sítem.
- 3Tekutinu uvedeme na mírném ohni k varu a poté vmícháme mléko.
- 4Osolíme, opepříme, přisypeme skořici a třtinový sirup.
- 5Polévku před podáváním necháme dobře vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.