Antilský acassan

85 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
12 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
60 mg
Cukr
272 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kukuřici spaříme vařící vodou a poté rozdrtíme v hmoždíři na těsto.
  • 2
    Naředíme trochou vody a takto vyrobenou kaši protlačíme sítem.
  • 3
    Tekutinu uvedeme na mírném ohni k varu a poté vmícháme mléko.
  • 4
    Osolíme, opepříme, přisypeme skořici a třtinový sirup.
  • 5
    Polévku před podáváním necháme dobře vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.