Arabský chléb s hovězím masem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na plátky a potřeme ho terijaki marinádou. Dáme ho následně odležet do ledničky minimálně na 2 hodiny, ideálně přes noc.
  • 2
    Před grilováním si připravíme salát. Cibuli oloupeme, opláchneme a nakrájíme na plátky. Přidáme k ní nadrobno nasekanou petržel, bazalku a přilijeme citronovou šťávu. Pořádně zamícháme.
  • 3
    Gril potřeme olejem, aby se nám nepřichytávalo maso. Plátek opékáme z každé strany cca 8 minut, dokud není propečené z každé strany ale zároveň šťavnaté uvnitř. Na gril mezitím přidáme opéct chléb.
  • 4
    Chléb nařízneme, kapsu vyplníme masem, cibulovým salátem a rozpůlenými cherry rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.