Artyčoková frittata

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
22 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole necháme 2 minuty povařit v osolené vodě, poté slijeme a zbavíme je slupek.
  • 2
    Cibuli pokrájíme na půlkolečka. Srdíčka artyčoků na plátky o 5 mm, tuhé části odstraníme. Cibuli osmažíme na rozpáleném oleji, přidáme artyčoky a fazole a necháme povařit.
  • 3
    Vejce rozšleháme s petrželí, strouhaným sýrem, muškátem. Vše osolíme a opepříme a necháme na mírném plameni povařit na pánvi se zeleninou. Vaříme do ztuhnutí 3/4 směsi.
  • 4
    Dopečeme pod grilem. Podáváme vychladlé, pokrájené na dílky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.