Artyčokový salát

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1086 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
915 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okapané artyčoky podusíme na rozehřátém oleji. Poté je nakrájíme na kousky. Očištěnou čekanku nakrájíme, salám pokrájíme na kolečka a očištěnou a zrníček zbavenou papriku na proužky.
  • 2
    Polníček s rukolou opereme, osušíme a všechny přísady promícháme v míse.
  • 3
    Zakysanou smetanu smícháme s kefírem, vývarem a ořechovým olejem. Bylinky opláchneme, osušíme, jemně nasekáme, vmícháme do salátu a na závěr vše smícháme se zálivkou.
  • 4
    Salát upravíme do misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.