Artyčokový salát se žampiony

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1251 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
44 g
Sacharidy
228 g
Vláknina
109 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bazalku omyjeme, lístky otrháme, nakrájíme na tenké proužky.
  • 2
    Šalotku oloupeme, nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Citronovou šťávu promícháme s olivovým olejem, bazalkou, šalotkou, vše osolíme a opepříme.
  • 4
    Artyčoky očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Žampiony očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 5
    Artyčoky se žampiony dáme do mísy, přelijeme připravenou marinádou, promícháme a rozdělíme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.