Asijský salát s tuňákem, růžičkovou kapustou a broskví

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
1 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
11 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Růžičkovou kapustičku očistíme, omyjeme a každou růžičku rozkrojíme na čtvrtiny. V kastrólku si přivedeme k varu osolenou vodu s bobkovým listem, ve které růžičkovou kapustičku povaříme 3 minuty, aby byla na skus - al dente. Poté ji zcedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Malou chilli papričku omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme ji na nudličky. Omytá cherry rajčata rozkrájíme na poloviny. Omytou oloupanou čerstvou broskev rozpůlíme, odstraníme pecku a pokrájíme ji na půlměsíčky. Omyjeme si listy salátu, vodu setřepeme, listy natrháme na menší kusy a dáme je do mísy.
  • 3
    K salátovým listům přidáme pokrájenou růžičkovou kapustu, broskev, chilli papričku, tuňáka v olivovém oleji (i s olejem), Mozzarellu - třešničky, vše promícháme, podle chuti osolíme bylinkovou solí a pokapeme citrónovou šťávou. Znovu vše promícháme, mísu s hotovým salátem ozdobíme pokrájenými rajčátky a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.