Asijský talíř

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
11 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené houby zalijeme vodou a počkáme až změknou. Očištěné fazolky nakrájíme na libovolné kousky a vhodíme je do vroucí vody. Fazolky vaříme asi 5 minut. Po 5 minutách fazolky vyjmeme z vody.
  • 2
    Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. K orestované cibuli přimícháme kuřecí prsíčka nakrájená na kostičky a změklé houby. Vše krátce orestujeme. Nakonec podlijeme drůbežím vývarem, výluhem z hub a rýžovým vínem. Poté zaklopíme poklicí a necháme dusit. Celou směs dusíme tak dlouho, dokud maso nezměkne. Nakonec ještě přimíháme rajčatový protlak a prohřejeme. Dochutíme solí, pepřem a sójovou omáčkou.
  • 3
    Uvařené fazolky podáváme s masovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.