Aspik s vejci a uzeným lososem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
356 mg
Cukr
655 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Aspik připravujeme den předem.
  • 2
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, nakrájíme na kousky a smícháme s polovinou nasekaných bylinek.
  • 3
    Připravená vejce rozložíme do formy na aspik a proložíme je plátky uzeného lososa.
  • 4
    Želatinu připravíme podle návodu (ve 300ml vody rozpustíme 1 sáček práškové želatiny) a nalijeme ji na vejce. Necháme v chladničce do druhého dne.
  • 5
    V misce smícháme majonézu se zbylými bylinkami.
  • 6
    Aspik podáváme nakrájený na plátky s bylinkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.