Avokádo po katalánsku

15 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
57 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
13 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozinky necháme 1 hodinu nabobtnat ve vodě. Ančovičky nakrájíme na dlouhé plátky a osušíme ubrouskem. Z oleje, octa, pepře a soli vytvoříme marinádu.
  • 2
    Avokádo rozpůlíme a nakrájíme na proužky. Pokapeme je 1/2 vytvořené marinády. Rozinky necháme okapat a posypeme jimi avokádo, stejně jako s kousky ančoviček. Poté polijeme zbytkem vytvořené marinády.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.