Avokádo s krevetovým salátem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
37 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
14 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety omyjeme a osušíme. Čekanku očistíme, odstraníme košťál, puk nakrájíme na nudličky. Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme a dužinu až na tenký okraj vydlabeme, nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Vydlabané půlky avokáda i kostičky dužiny pokapeme citronovou šťávou. Dužinu promícháme s krevetami, čekankou, oloupanou, nadrobno nakrájenou šalotkou, řeřichou a olejem. Salát podle chuti osolíme, opepříme a naplníme do půlek avokáda.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.