Avokádo s tuňákem
15 min.
Ingredience
- 2kusyAvokádo
- 1kusRajčata
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusySardelové řezy
- 150gramůTuňák v oleji
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Avokáda omyjeme a podélně rozpůlíme. Odstraníme pecky a dřeň vydlabeme do misky tak, abychom neporušili slupku.
- 2Dřeň rozmačkáme vidličkou, přidáme tuňáka z konzervy, sardelky, na drobné kousky pokrájené rajče, citronovou šťávu, okořeníme solí a pepřem a dobře promícháme.
- 3Směs naplníme do vydlabané avokádové slupky a před podáváním vychladíme v chladničce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 20. 2. 2016
Uživatel uvařil tento recept
Tento recept jsem zařadila jako studený předkrm k Valentýnskému meny a s přítelem jsme byly velmi spokojení. Moc nám chutnalo. Určitě si zapišu do své kuchařky. Vřele doporučuji. :)
Anonymní uživatel
so 20. 2. 2016
PŘÍLOHA
Recept jsem doplnila a pečený toust. :)