Avokádová salsa s mangem

20 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
11 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mango nakrájíme na jemné kostičky. Avokádo zbavíme pecky a nakrájíme na malé kousky. Smícháme mango, avokádo, na kostičky nakrájenou cibuli, limetovou šťávu, ocet, olej a jemně nasekanou mátu.Ochutíme solí a tabaskem.Zakryjeme a necháme při pokojové teplotě půl hodiny odpočinout.
  • 2
    Salsu podáváme chlazenou nebo při pokojové teplotě ke grilovanému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.