Avokádový krém Haifa

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
330 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme máslo, zaprášíme moukou a připravíme světlou jíšku. Zalijeme vývarem, metličkou důkladně rozšleháme, přivedeme k varu a asi 3min provaříme.
  • 2
    Avokádo rozpůlíme, vypeckujeme a dužinu rozmixujeme. Přidáme do polévky a už nevaříme. Ochutíme solí a pepřem. Přilijeme šampaňské a polévku ihned podáváme.
  • 3
    Dozdobíme kopečkem ušlehané šlehačky a posypeme jemně nakrájeným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.