Babiččina omeleta
15 min.
Ingredience
- Příloha
- 300gramůSalát okurkový
- 6kusůVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60gramůChléb pšeničný (bílý)
- 5gramůPetržel kudrnka
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
26 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
562 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z plátků bílého chleba odstraníme kůrku, zbytek natrháme na menší kousky a na másle zprudka opečeme.
- 2V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli, pepře, lžičku posekané petrželky, z pánve přisypeme ještě horké kousky chleba, dobře promícháme a vlijeme na pánev s horkým máslem. Omeletu usmažíme po obou stranách dozlatova.
- 3Podáváme jako večeři s čerstvým zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.