Babiččina omeleta

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
26 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
562 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z plátků bílého chleba odstraníme kůrku, zbytek natrháme na menší kousky a na másle zprudka opečeme.
  • 2
    V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli, pepře, lžičku posekané petrželky, z pánve přisypeme ještě horké kousky chleba, dobře promícháme a vlijeme na pánev s horkým máslem. Omeletu usmažíme po obou stranách dozlatova.
  • 3
    Podáváme jako večeři s čerstvým zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.