Babiččina vaječná polévka se smetanou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
809 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozšleháme žloutky, vývar a víno, přidáme sůl, cukr, skořici, muškátový oříšek a šafrán.
  • 2
    Polévku šleháme ve vodní lázni až k bodu varu, nevaříme, jinak se srazí. Přidáme smetanu a polévku dochutíme.
  • 3
    Hotovou polévku posypeme sekanými pistáciemi, nalijeme do talířů a ihned podáváme.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.