Bádenské řezy s cibulí

60 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
14 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme mouku se lžičkou soli, vyhloubíme důlek, nalijeme do něj vlažné mléko, přidáme rozdrobené droždí a cukr. Promícháme s trochou mouky a necháme přikryté 20 minut stát. Potom přilijeme olej a vypracujeme těsto, které necháme kynout 40 minut.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a podusíme v rozehřátém másle 12 minut. Podle chuti opepříme.
  • 3
    Těsto vyválíme na tenký plát, vložíme na plech vyložený pečicím papírem a na těsto rozprostřeme cibuli. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut. Asi po 10 minutách pečení posypeme cibuli nastrouhaným sýrem.
  • 4
    Upečený koláč nakrájíme na řezy. Pokrm podáváme teplý i studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.