Bageta Mediterraneo
30 min.
Ingredience
- 1kusBageta
- 2lžíceOlej olivový
- 3lžíceTymián čerstvý
- 4kusyRajčata
- 2stroužkyČesnek
- 4kusyOlivy černé
- 50gramůŠunka parmská
- 50gramůSýr Parmezán
- 0,25kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
22 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Bagetu rozkrojíme na 4 stejné díly a podélně je rozpůlíme. Řezné plochy potřeme olejem a opečeme na pánvi dozlatova.
- 2Česnek oloupeme a potřeme jím opečené strany bagety. Posypeme rozdrcenými lístky tymiánu a obložíme omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a omytými listy salátu. Posypeme nasekanými olivami a obložíme vždy 2 plátky parmské šunky. Vše ještě posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a přikryjeme horní půlkou bagety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.