Bageta Mediterraneo

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
22 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagetu rozkrojíme na 4 stejné díly a podélně je rozpůlíme. Řezné plochy potřeme olejem a opečeme na pánvi dozlatova.
  • 2
    Česnek oloupeme a potřeme jím opečené strany bagety. Posypeme rozdrcenými lístky tymiánu a obložíme omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a omytými listy salátu. Posypeme nasekanými olivami a obložíme vždy 2 plátky parmské šunky. Vše ještě posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a přikryjeme horní půlkou bagety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.