Bagety se špenátem a vaječnou omeletou
30 min.
Ingredience
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 60gramůSójové výhonky
- 4kusyVejce slepičí
- 1stroužekČesnek
- 200gramůŠpenát listový čerstvý
- 4kusyBageta
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 300gramůKuřecí prsa
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1112 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
34 g
Sacharidy
148 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Smícháme vejce, sůl, cukr a ušleháme.
- 2Po čtvrtkách omeletu smažíme na 60ml oleje z jedné strany minutu a půl, z druhé půl minuty.
- 3Na 20 ml oleje smažíme tři minuty na kousky nakrájené maso a prolisovaný stroužek česneku doměkka. Vložíme kousky špenátu a výhonky. Za dvě minuty směs pokapeme sójovou omáčkou. Směs rozložíme na omelety, ty zabalíme jako palačinky a vložíme je do baget.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.