Bakaliaros na cibuli

60 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
21 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky nakrájíme na menší porce, obalíme v hladké mouce a osmažíme v hluboké pánvi na oleji. Odložíme na talíř, pánev vytřeme papírovým ubrouskem, rozpustíme máslo a na něm usmažíme cibuli, nakrájenou na kolečka. Přidáme rozmixovaná rajčata, osolíme, opepříme, necháme na mírném ohni asi 15 minut povařit.
  • 2
    Na takto připravenou omáčku vložíme osmažené kousky ryby, podlijeme mírně vodou a na mírném ohni vaříme asi 30 minut.
  • 3
    Ihned podáváme například s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.