Bakoňská kapusta

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Vápník
438 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu uvaříme v osolené vodě, vymačkáme a nakrájíme.
  • 2
    Uzené maso nakrájíme na kostky a osmažíme dozlatova. Smícháme s kapustou a vložíme do pekáčku nebo do zapékací mísy. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Zapékáme v troubě tak, aby sýr utvořil kůrčičku.
  • 4
    Podáváme s osmaženými plátky bílého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.