Balkánská králičí játra

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
16 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá králičí játra nakrájíme na hranolky.
  • 2
    Na pánvi dozlatova osmažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a vyjmeme ji. Do výpeku přidáme játra a za stálého míchání je opékáme asi 2 minuty. Zmírníme příkon tepla, vložíme zpět cibuli a přidáme oloupaná, na kostky nakrájená rajčata, mletou papriku, pepř a očištěnou, na proužky nakrájenou papriku. Vše dusíme 4 minuty.
  • 3
    Nakonec pokrm osolíme a podáváme posypaný nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.