Balkánské jachniny
30 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 2kusyFeferony
- 1kilogramMaso mleté - mix
- 100gramůRýže dušená
- 1špetkaSůl
- 1kusBobkový list
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 2kusyCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
748 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
64 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Promícháme mleté maso, rýži, nakrájenou cibuli, vejce a žloutek, sůl a sladkou papriku.
- 2Karbanátky tvarujeme do koulí a skládáme do pekáče.
- 3Na dno dáme kolečka cibule s feferonkami a bobkový list. Podlijeme a doměkka pečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.