Bang-bang kuře

115 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1467 kcal
Bílkoviny
122 g
Tuky
102 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velé pánvi přivedeme vodu k bodu varu. Přidáme naporcované kuře, pod pokličkou vaříme 35 minut. Vyndáme z pánve porce kuřete a ponoříme do mísy se studenou vodou na hodinu, aby se ochladily.
  • 2
    Poté necháme porce kuřete okapat a obereme maso z kostí. Maso natlučeme paličkou a roztrháme na malé kousky. Promícháme maso s nakrájenou okurkou, dáme na servírovací mísu.
  • 3
    Před podáváním promícháme všechny suroviny omáčky - cukr, sójovou omáčku, chilli olej, pepř, máslo ořechové a přelijeme kuřecí maso s okurkou v servírovací míse.
  • 4
    Navrch posypeme sezamovými semínky a nasekanou jarní cibulkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.