Barevné těstoviny s mletým masem a rajčaty

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1114 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
53 g
Sacharidy
123 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a nadrobno pokrájenou cibuli a stroužky česneku nadrobno pokrájíme. V pánvi rozehřejeme olej s máslem, na něm si cibuli s česnekem osmažíme téměř dozlatova. Poté přidáme mleté maso a smažíme je pomalu (asi 10 minut) za občasného promíchání, téměř doměkka. Pak přidáme konzervovaná loupaná rajčata, směs promícháme, dochutíme solí, majoránkou, čerstvě pomletým pepřem a vše pod pokličkou vaříme 5-7 minut. Omáčku uchováme teplou.
  • 2
    V hrnci si přivedeme 3l vody k varu se 1 lžicí soli a 1 lžicí oleje. Vložíme do ní barevné těstoviny a uvaříme je podle návodu. Vaříme je přibližně 5-7 minut, občas je během vaření promícháme. Po scezení je hned dáváme na talíře, přilijeme k nim omáčku s masem a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.