Barevný celerový salát

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelí nakrájíme na nudličky, vsypeme do mísy a promícháme se solí.
  • 2
    Přidáme okapaný celer, očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a vše promícháme.
  • 3
    Ve vodě rozmícháme cukr, ocet a olej. Zálivkou přelijeme salát.
  • 4
    Před podáváním necháme nejméně 2 hodiny v chladničce rozležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.