Barevný hlávkový salát

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
71 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkový salát rozebereme na jednotlivé listy, propláchneme pod tekoucí vodou a natrháme na menší kousky do mísy. Nejlépe skleněné.
  • 2
    Žlutou papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na menší proužky. Rajčata nožem pokrájíme na kostičky a spolu s paprikou vsypeme do mísy. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka a přidáme do salátu.
  • 3
    Salát promícháme, pokapeme citronovou šťávou a panenským olejem. Okořeníme saturejkou a osolíme.
  • 4
    Podáváme vychlazený jako přílohu k masitým pokrmům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.