Basilejské cibulové toasty

20 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
37 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky toastového chleba potřeme máslem a namazanou stranou je položíme do pekáče. Na oleji osmahneme cibuli nadrobno, osolíme a rozdělíme na jednotlivé plátky chleba. Pokryjeme každý toast dvěma plátky sýra a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct na 15 minut. Podáváme posypané nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 4. 2017
Basilejské cibulové toasty
Skvělé toasty 😁