Baskické rybí filé
50 min.
Ingredience
- 500gramůFilé rybí
- 4kusyRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrVíno bílé
- 1kusCibule
- 1lžíceKečup
- 100mililitrůOlej stolní
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
26 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rozmrazené filé nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Spolu s jemně nakrájenou cibulí je zprudka opečeme na oleji.
- 2Omyté papriky podélně rozpůlíme, zbavíme semen a naplníme je rybím masem. Navrch položíme půlky oloupaných rajčat. Pod papriky dáme dvě lžíce oleje, kečup a bílé víno. Dusíme asi 20 minut.
- 3Filé podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 30. 5. 2016
Baskické rybí filé
Velice jednoduchý a dobrý recept, který zvládne i začínající kuchtík! 😉