Bavorská sekaná pečeně

85 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
729 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
53 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
517 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí a vepřové maso osušíme, nakrájíme na kousky a umeleme – každý druh odděleně.
  • 2
    Mleté hovězí propracujeme, osolíme a smícháme s drobně nakrájenou slaninou, mletým vepřovým masem, muškátem a pepřem. Při hnětení přidáme tolik vody, aby vznikla vláčná hmota.
  • 3
    Pekáč vymažeme máslem a na dno nasypeme oloupanou, nasekanou cibuli. Potom pekáč naplníme masovou směsí, povrch upravíme a potřeme trochou vody.
  • 4
    Sekanou pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 60 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.