Bažant dušený s jablky na smetaně

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1090 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
78 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého bažanta rozdělíme na 8 dílů a protkneme částí slaniny nakrájené na klínky.
  • 2
    Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky a v hrnci zlehka osmahneme spolu s máslem a oloupanou, jemně nakrájenou cibulí. Přidáme bažanta, osolíme, opepříme a zvolna dusíme doměkka.
  • 3
    Krátce před koncem dušení přidáme oloupaná, na kousky nakrájená jablka. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a pokrm jen prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.