Bažant na pórku

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
889 kcal
Bílkoviny
88 g
Tuky
53 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého bažanta osolíme, prošpikujeme větší částí slaniny a vložíme do pekáčku na rozpuštěné máslo. Zbylou slaninu položíme na bažantí prsíčka, přidáme na kolečka nakrájený pórek, celý pepř, podlijeme a zvolna pečeme.
  • 2
    Když bažant zlátne, přidáme nasekané žampiony a ještě chvíli dusíme.
  • 3
    Upečeného bažanta ozdobíme brusinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.