Bažant na slanině

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
44 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
446 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme bažanta, osolíme uvnitř i zvenčí, dovnitř dáme máslo promíchané s petrželkou.
  • 2
    Bažanta zabalíme do plátků slaniny a ovineme nití.
  • 3
    Masový vývar a nakrájenou cibuli zahřejeme a do základu dáme bažanta.
  • 4
    Přiklopíme pokličkou a půl hodiny pozvolna dusíme.
  • 5
    Poté odklopíme a do vyhřáté trouby dáme bažanta dopéct.
  • 6
    Během pečení podléváme vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.