Bažantí směs s paprikou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
44 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěné maso z bažanta nakrájíme na nudličky, červenou papriku zbavíme jádřinců a lusky nakrájíme na proužky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme maso, zprudka osmahneme, přidáme oříšky, papriku, osolíme, opepříme, zmírníme oheň a zvolna restujeme doměkka.
  • 3
    Masovou směs upravíme na talíře a jako přílohu volíme hranolky s tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.