Benátské kuřecí řízky

80 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
520 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle orestujeme oloupanou, na kostičky nakrájenou dýni, osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Dusíme pod pokličkou doměkka. Přebytečnou vodu potom slijeme, měkkou dýni rozmělníme vidličkou na kaši a necháme ji vychladnout.
  • 2
    Omytá kuřecí prsa naklepeme, osolíme a na oleji opečeme po obou stranách. Maso dáme do zapékací mísy, poklademe plátky šunky a na každý řízek naklademe dýňovou kaši promíchanou s nastrouhaným sýrem. V horké troubě zapečeme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.